Vecsés RC Model Team 

Rólunk

A VECSÉS-RC egy Baráti Társaság, amely mai formájában 2004. tavaszán kovácsolódott össze. Az egyik fő tevékenységi körünk a repülőgépmodellezés, ezen belül pedig minden, az építéstől a repülésig! A másik fő tevékenységünk pedig, hogy modellezés közben hétvégenként bográcsban készüljenek a jobbnál jobb finomságok.

Általában tavasztól késő őszig szinte minden hétvégén hódolunk a hobbinknak. Tagjaink közül a "kemény-mag" még télen is aktív! Forró tea, fűtött autó és jókedv a zord hideg ellen, és ezzel már le is győztük a tél megpróbáltatásait!

Társaságunk tagjai között megtalálható a tíz éves gyermektől a hetven éves nyugdíjasig szinte minden korosztály. Ha segítségre van szükségünk egymásra mindig számíthatunk! Erre élő példa "Myke" barátunk aki nem kis munkát ráfordítva dolgozik a weblapunkkal!! Ezúton is köszönjük neki!!!

Hát röviden ennyit a társaságunkról. Akinek felkeltette az érdeklődését az nézze át a honlapot részletesen! Ha még ez is kevés volt, akkor keressenek fel minket hétvégenként a térképünk alapján!